Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Morten Hesseldahl

Morten Hesseldahl er en alsidig og engageret personlighed, der har sat sit præg på både dansk litteratur og kulturliv.

Drager over Kabul, Morten Hesseldahl, brugt bog

Morten Hesseldahl

Forfatter

Morten Hesseldahl er en dansk forfatter, publicist og tidligere direktør for Gyldendal. Han er født i 1964 og har en bred baggrund inden for både kultur og erhvervsliv.

Hesseldahl er bedst kendt for sine kriminalromaner, der ofte har et politisk og samfundsmæssigt fokus. Han har udgivet en række succesfulde romaner, herunder “Koldfront”, “Dansker” og “Absolon”.

Udover romaner har Hesseldahl også skrevet en række tegneserier, bl.a. en rost serie om Danmark under besættelsen. Han er kendt for sin skarpe pen og sin evne til at skabe spændende og engagerende fortællinger.

Hesseldahl har haft en lang og succesfuld karriere i både kultur- og erhvervslivet. Han har bl.a. været direktør for Dagbladet Information, kulturdirektør i DR og bestyrelsesformand for Det Danske Filminstitut. I 2018 blev han udnævnt til direktør for Gyldendal, Danmarks største forlag, en stilling han bestred indtil 2022.

Hesseldahl er kendt for sit borgerlige engagement og har ofte deltaget i den offentlige debat. Han er medstifter af den borgerlige tænketank Cepos og har tidligere været medlem af bestyrelsen for Venstre.

Hesseldahl har modtaget en række priser for sit forfatterskab, herunder:

P2-krimiprisen (2004)
De Gyldne Laurbær (2006)
Politikens Litteraturpris (2012)

Fandt du ikke, hvad du søgte?