Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Tænk på et tal, John Verdon, brugt bog
Krimi og spænding

Tænk på et tal

Udgivelsesår: 2010
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:453
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendals Bogklubber
Version:1. udgave, 1. oplag, 2010
Vægt:658 gram
Størrelse:220 x 146 x 37 mm
ISBN:9788703044453
Varenr.:1369

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Tænk på et tal” er en spændingsroman skrevet af John Verdon. Bogen følger hovedpersonen Dave Gurney, en pensioneret kriminalkommissær, der bliver trukket tilbage til politiarbejdet, da han bliver bedt om at hjælpe med at opklare en række mystiske mord.

Historien begynder, da en ukendt morder begynder at sende breve til politiet, hvor han udfordrer dem til at tænke på et tal mellem 1 og 1000. Morderen hævder derefter at kunne forudsige det valgte tal og begår et mord, der matcher tallet på en eller anden måde. Dave Gurney bliver tilkaldt for at hjælpe med at løse denne gåde, da politiet er på bar bund.

Gurney kaster sig ind i efterforskningen og begynder at grave dybere ned i morderens sind. Han opdager hurtigt, at morderen har en dyb forståelse for psykologi og matematik, og at hans handlinger er nøje planlagt. Gurney forsøger at finde mønstre og spor, der kan lede ham til morderen, men bliver konstant udfordret af morderens intellekt og evne til at forudsige politiets næste skridt.

Mens Gurney arbejder på sagen, begynder mordene at eskalere, og presset på ham og politiet bliver større. Han må navigere gennem et net af løgne, forvirring og falske spor for at finde morderen, før flere mennesker mister livet.

“Tænk på et tal” er en intens og intelligent krimi, der holder læseren på kanten af sædet. John Verdon formår at skabe en kompleks og spændende historie, der udforsker morderens sind og udfordrer læserens logik. Bogen er en del af en serie, hvor Dave Gurney er hovedpersonen, og den er et must-read for alle krimielskere.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Think of a Number
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
2010

Fandt du ikke, hvad du søgte?