Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Regnmageren, John Grisham, brugt bog
Juridiske thrillere

Regnmageren

Udgivelsesår: 1996
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:430
Format:Indbundet
Forlag:Wangels Forlag A/S
Version:1996
Vægt:559 gram
Størrelse:226 x 134 x 30 mm
ISBN:8760800763
Varenr.:2247

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Regnmageren er en spændingsroman skrevet af den populære forfatter John Grisham. Bogen handler om Rudy Baylor, en ung og ambitiøs jurastuderende, der er på randen af at afslutte sin uddannelse. Rudy drømmer om at blive en succesfuld advokat, men står over for en række udfordringer.

Bogens handling udspiller sig i Memphis, Tennessee, hvor Rudy får sit første job som advokat hos et lille og tvivlsomt advokatfirma. Rudy bliver tildelt en sag, hvor han skal repræsentere en familie, der sagsøger et stort forsikringsselskab. Familien hævder, at selskabet nægter at betale for deres søns kræftbehandling.

I sin kamp for retfærdighed opdager Rudy, at forsikringsselskabet har en lang historie med at afvise legitime krav og manipulere med beviser. Han står over for en magtfuld modstander, der vil gøre alt for at beskytte selskabets interesser.

Regnmageren udforsker temaer som korruption, magtmisbrug og kampen for retfærdighed. Bogen er spændende og intens, og den giver et indblik i den ofte skrupelløse verden af forsikringsselskaber og advokater.

John Grisham er kendt for sine juridiske thrillere, og Regnmageren er bestemt ingen undtagelse. Med sin evne til at skabe spænding og overraskende plot twists formår Grisham at holde læseren fanget fra start til slut. Regnmageren er en medrivende og tankevækkende roman, der vil appellere til både fans af spændingsgenren og dem, der er interesserede i at udforske retssystemets skyggesider.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Rainmaker
Originalsprog
engelsk
Udgivelsesår
1996

Fandt du ikke, hvad du søgte?