Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Pelikan notatet, John Grisham, brugt bog
Juridiske thrillere

Pelikan notatet

Udgivelsesår: 1992
Fra: 35,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
35,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:302
Format:Indbundet
Forlag:Wangels Forlag A/S
Version:7. oplag, 1994
Vægt:420 gram
Størrelse:208 x 130 x 23 mm
ISBN:8775313820
Varenr.:2293

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Pelikan notatet er en spændende thriller skrevet af den anerkendte forfatter John Grisham. Historien tager læserne med ind i den mørke verden af korruption og hemmeligheder i Washington D.C.

Hovedpersonen i bogen er Darby Shaw, en ung og intelligent jurastuderende. Efter mordet på to højtstående politikere begynder Darby at grave dybere i sagen og opdager en forbindelse mellem mordene og en kontroversiel lovændring, der er ved at blive behandlet i Kongressen.

Da Darby begynder at dele sine opdagelser med sin kæreste, journalisten Gray Grantham, bliver de begge jaget af mystiske og farlige personer, der vil gøre alt for at bevare hemmeligheden bag mordene.

Pelikan notatet er en intens og spændende fortælling, der kombinerer politisk intrige med en nervepirrende jagt på sandheden. John Grisham formår at skabe en atmosfære af frygt og spænding, der holder læserne fanget fra start til slut.

Med sin evne til at skrive realistiske og komplekse karakterer, formår Grisham at gøre historien endnu mere engagerende. Læserne vil blive revet med af Darbys mod og beslutsomhed i sin kamp for retfærdighed.

Pelikan notatet er endnu et mesterværk fra John Grisham, der beviser hans talent for at skabe spændende og medrivende historier. Bogen er et must-read for alle fans af thriller-genren.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Pelican Brief
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
1992

Fandt du ikke, hvad du søgte?