Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Juryen, John Grisham, brugt bog
Juridiske thrillere

Juryen

Udgivelsesår: 1996
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:361
Format:Indbundet
Forlag:Wangels Forlag A/S
Version:1997
Vægt:481 gram
Størrelse:212 x 130 x 30 mm
ISBN:8760801557
Varenr.:2241

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Juryen er en spændende krimi skrevet af den anerkendte forfatter John Grisham. Bogen tager læseren med ind i retssalene og undersøger mysteriet omkring juryens rolle i det amerikanske retssystem.

Historien følger en ung advokat ved navn Nicholas Easter, der er blevet udvalgt som jurymedlem i en vigtig retssag. Men Nicholas er ikke en almindelig jurymedlem. Han og hans partner, Marlee, har en skjult dagsorden, der involverer at manipulere med udfaldet af retssagen.

Mens retssagen skrider frem, afdækker Nicholas og Marlee gradvist de korrupte og farlige kræfter, der er på spil i retssystemet. De står over for trusler og farlige konsekvenser, mens de forsøger at afsløre sandheden og sikre retfærdigheden.

Juryen er en spændende pageturner, der udforsker temaer som korruption, retfærdighed og magt. John Grisham formår at skabe en intens atmosfære og holde læseren på kanten af sædet med sine plot twists og spændende karakterer.

Bogen er en del af John Grishams imponerende samling af juridiske thrillere og viser hans talent for at skabe spænding og drama i retssalene. Med Juryen får læserne en dybdegående indsigt i juryens rolle i retssystemet og de udfordringer, der kan opstå, når magt og korruption er på spil.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Runaway Jury
Udgivelsesår
1996

Fandt du ikke, hvad du søgte?