Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Min muse af Jessie Burton, brugt bog
Historiske romaner

Min muse

Udgivelsesår: 2016
Fra: 50,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
50,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:414
Format:Indbundet
Forlag:JP/Politikens Hus A/S
Version:2018
Vægt:622 gram
Størrelse:228 x 160 x 40 mm
ISBN:9788740046175
Varenr.:1264

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Min muse” er en spændende roman skrevet af Jessie Burton. Bogen tager læseren med til 1960’ernes London, hvor vi følger den unge og talentfulde maler Odelle Bastien. Odelle arbejder som butiksassistent, men drømmer om at blive forfatter. Hendes liv ændres drastisk, da hun får job som sekretær hos den gådefulde kunsthandler Marjorie Quick.

Marjorie opdager Odelle’s skjulte talent og opmuntrer hende til at forfølge sin drøm om at skrive. Samtidig introducerer Marjorie Odelle for en gammel maleri, der har været gemt væk i årtier. Maleriet vækker stor interesse og mystik, da det viser sig at være et værk af den berømte spanske kunstner Isaac Robles.

Historien springer også tilbage til 1936, hvor vi følger Olive Schloss, en ung kvinde der bor i den solrige spanske by Arazuelo. Olive er også en talentfuld kunstner og hendes far, Harold Schloss, er en velhavende kunstsamler. Olive bliver forelsket i den charmerende og gådefulde Isaac Robles, der har en stor indflydelse på hendes kunstneriske udvikling.

“Min muse” er en roman om kunst, kærlighed og hemmeligheder. Bogen skildrer to stærke kvindelige hovedpersoner, hvis liv bliver forbundet gennem kunsten. Jessie Burton formår at skabe en atmosfærisk og spændende fortælling, der både fanger læserens interesse og giver et indblik i kunstens verden. Bogen udforsker også temaer som køn, race og klasse, og hvordan disse faktorer kan påvirke kunstnernes muligheder og anerkendelse. “Min muse” er en roman, der vil appellere til alle kunstelskere og fans af historiske romaner.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Muse
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2016

Fandt du ikke, hvad du søgte?