Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Slægtsromaner

Her var en mand

En del af serien (nr. 7): Clifton-krøniken
Udgivelsesår: 2016
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Her var en mand” er en spændingsroman skrevet af den anerkendte forfatter Jeffrey Archer. Bogen fortæller historien om Harry Clifton, en ung mand fra arbejderklassen, der kæmper sig op gennem samfundets hierarki og bliver en succesfuld forretningsmand.

Historien strækker sig over flere årtier og følger Harrys liv og de mange udfordringer, han står over for. Fra hans opvækst i Bristol til hans kamp for at finde sin plads i verden under Anden Verdenskrig og hans efterfølgende succes i forretningsverdenen.

Gennem bogen udforsker Archer temaer som kærlighed, ambitioner, bedrag og familiebånd. Harrys liv bliver kompliceret af intriger og hemmeligheder, der involverer både hans venner og fjender. Han må træffe svære valg og overvinde mange forhindringer for at nå sine mål.

“Her var en mand” er en del af Archer’s Clifton Chronicles-serie, der følger Harry Cliftons liv og de mennesker, der er tæt på ham. Bogen er fyldt med spænding og drama og holder læseren fanget fra start til slut. Archer’s dygtige fortælleevne og evnen til at skabe komplekse karakterer gør denne bog til en uforglemmelig læseoplevelse.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
This Was a Man
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2016

Fandt du ikke, hvad du søgte?