Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Ungdomsbøger

Døde piger lyver ikke

Udgivelsesår: 2007
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Døde piger lyver ikke” (Originaltitel: “Thirteen Reasons Why”) er en ungdomsroman skrevet af den amerikanske forfatter Jay Asher. Romanen blev udgivet i 2007 og har fået stor opmærksomhed og anerkendelse for sin dybt bevægende og kontroversielle historie.

Handlingen følger hovedpersonen Clay Jensen, der en dag modtager en mystisk pakke med tretten kassettebånd. Da han begynder at lytte til dem, opdager han, at de er blevet optaget af hans tidligere klassekammerat Hannah Baker, der begik selvmord for nylig. På båndene afslører Hannah, hvordan tretten forskellige personer på skolen spillede en rolle i hendes beslutning om at tage sit eget liv. Hver person får en kassette, hvor Hannah forklarer, hvordan de har påvirket hendes liv og ført til hendes tragiske skæbne.

Gennem fortællingen udforsker romanen komplekse emner som mobning, social isolation, rygter og følelsesmæssige udfordringer, som mange unge mennesker står over for. Den giver læserne et indblik i de ofte skjulte konsekvenser af handlinger og ord, og hvordan små handlinger kan have store virkninger på andres liv.

“Døde piger lyver ikke” er en stærk og tankevækkende roman, der har rørt mange læsere og udløst diskussioner om vigtige emner som mental sundhed og ansvarlighed. Den har også fået en bredere eksponering gennem en Netflix-serie af samme navn, der blev baseret på bogen.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Thirteen Reasons Why
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2007

Fandt du ikke, hvad du søgte?