Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Historiske romaner

Pave Johanne

Udgivelsesår: 1996
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.
Få besked, når vi får nye eksemplarer
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.


Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Pave Johanne” er en historisk roman skrevet af Donna Woolfolk Cross. Romanen foregår i det 9. århundrede og fortæller historien om en fiktiv pave ved navn Johanne, som ifølge legenden skulle have været den eneste kvindelige pave i historien.

Historien følger Johanne, der som ung kvinde flygter fra sit hjem i England og klæder sig ud som en mand for at undgå at blive giftet bort. Hun ender i Rom, hvor hun snart bliver anerkendt for sin store viden og intelligens. Johanne bliver optaget på et kloster, hvor hun fortsætter med at udvikle sine evner inden for teologi og filosofi.

Efterhånden som tiden går, bliver Johanne mere og mere anerkendt og respekteret inden for kirkens hierarki. Hun bliver til sidst valgt som pave og indtager den højeste position i den katolske kirke. Men hendes hemmelighed som kvinde bliver truet, og hun må kæmpe for at bevare sin identitet og magt.

“Pave Johanne” er en spændende og medrivende roman, der blander historiske fakta med fiktion. Donna Woolfolk Cross formår at skabe et levende og troværdigt billede af middelalderens Rom og kirkens magtstruktur. Romanen udforsker også temaer som kønsroller, magt og identitet.

Med sin stærke kvindelige hovedperson og sin historiske baggrund er “Pave Johanne” en fascinerende læseoplevelse, der vil appellere til både historieinteresserede og dem, der elsker en god fortælling om mod og kamp for retfærdighed.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Pope Joan
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
1996

Fandt du ikke, hvad du søgte?