Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Erindringsromaner

Den afrikanske farm

Udgivelsesår: 1937
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Den afrikanske farm” er en erindringsbog skrevet af den danske forfatter Karen Blixen, også kendt under pseudonymet Isak Dinesen. Bogen blev udgivet i 1937 og er baseret på hendes egne oplevelser som plantageejer i Kenya, hvor hun boede fra 1914 til 1931.

I “Den afrikanske farm” beskriver Blixen med en poetisk og stemningsfuld sprogbrug sit liv og sine erfaringer i det smukke, men udfordrende afrikanske landskab. Bogen skildrer både de eksotiske og fascinerende sider af Afrika samt de besværligheder og konfrontationer, hun stod overfor som europæisk kvinde i en fremmed kultur.

Blixen skildrer også hendes forhold til de lokale beboere og arbejderne på farmen, og hendes beskrivelser fokuserer på den gensidige respekt og forståelse, der udviklede sig mellem dem. Bogen er fyldt med refleksioner over livet, kærlighed, skæbne og menneskets forhold til naturen.

“Den afrikanske farm” er en dybt personlig fortælling, der kombinerer Blixens evne til at formidle atmosfære og stemning med hendes dybe indblik i menneskets psykologi og relationer. Bogen har bevaret sin popularitet gennem årene og anses stadig for at være en af de mest bemærkelsesværdige værker inden for dansk og verdenslitteratur.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Den afrikanske farm
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
1937

Fandt du ikke, hvad du søgte?