Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Amerikaneren

Udgivelsesår: 2019
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Amerikaneren” er en spændingsroman skrevet af Christian Mørk. Bogen følger hovedpersonen, Alex, der er en ung dansk mand, der drømmer om at starte et nyt liv i USA. Han rejser til New York med håb om at finde lykken og succesen, men i stedet bliver han hvirvlet ind i en farlig verden af kriminalitet og intriger.

Historien tager en uventet drejning, da Alex bliver kontaktet af en mystisk kvinde ved navn Sarah. Hun beder ham om hjælp til at finde en forsvunden person, der viser sig at være hendes bror. Alex tøver først, men hans nysgerrighed og eventyrlyst får ham til at acceptere opgaven.

I sin søgen efter Sarahs bror bliver Alex trukket ind i en verden af spionage, korruption og magtspil. Han opdager hurtigt, at intet er, hvad det ser ud til, og at hans eget liv er i fare. Han må navigere gennem farlige situationer og forsøge at finde sandheden, samtidig med at han forsøger at undgå at blive fanget af de kræfter, der er ude efter ham.

Gennem hele bogen udforsker forfatteren temaer som identitet, tilhørsforhold og den amerikanske drøm. “Amerikaneren” er en spændende og medrivende fortælling, der holder læseren fanget fra start til slut. Med sin blanding af action, mysterier og drama er det en bog, der appellerer til både fans af spændingsgenren og dem, der elsker en god historie om kampen mellem godt og ondt.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2019

Fandt du ikke, hvad du søgte?