Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Novellesamlinger

Jeg har hørt et stjerneskud

Udgivelsesår: 1997
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Jeg har hørt et stjerneskud” er en novellesamling skrevet af den danske forfatter Carsten Jensen. Bogen blev udgivet i 2006 og indeholder en række dybt personlige og følelsesladede fortællinger.

Novellerne i samlingen udforsker forskellige aspekter af menneskelivet, følelser og eksistentielle spørgsmål. Carsten Jensens skrivestil er præget af poetisk sprog og en evne til at skabe levende karakterer og stemninger. Gennem novellerne berører han temaer som kærlighed, sorg, håb, tab og det flygtige øjeblik.

Bogens titel, “Jeg har hørt et stjerneskud,” antyder en fascination af det skønhed og øjeblikkelige i tilværelsen. Novellerne maler billeder af menneskelige relationer, drømme og øjeblikke, der kan være både skrøbelige og dyrebare.

Carsten Jensen formår at skabe en dyb følelsesmæssig forbindelse med læserne gennem sine noveller, og “Jeg har hørt et stjerneskud” bliver ofte rost for sin evne til at røre ved hjertet og provokere eftertanke. Bogen er en oplagt læseoplevelse for dem, der ønsker at udforske forskellige aspekter af menneskelig erfaring gennem smukt skrevne og berigende noveller.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Jeg har hørt et stjerneskud
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
1997

Fandt du ikke, hvad du søgte?