Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Carsten Jensen

Få besked, når vi har flere brugte bøger af Carsten Jensen
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.

Carsten Jensen

Forfatter

Carsten Jensen er en dansk forfatter, journalist og debattør, født den 24. december 1952 i Marstal, Danmark. Han er en fremtrædende stemme inden for dansk litteratur og samfundsdebat.

Jensen har skrevet både skønlitterære bøger, essaysamlinger og journalistiske værker. Han debuterede som forfatter i 1985 med romanen “Vi, de druknede,” der blev en stor succes og er blevet oversat til flere sprog. Romanen fortæller en episk historie om skæbner og begivenheder i en søfartsby, og den udforsker temaer som identitet, tab, overlevelse og skæbne.

Som journalist har Carsten Jensen skrevet for en række danske og internationale medier. Han er kendt for sin engagerede holdning til samfundsspørgsmål og sin evne til at formidle komplekse emner på en klar og dybdegående måde.

Carsten Jensen er også en skarp samfundsdebattør og har udtalt sig om alt fra klimaforandringer og flygtningekrisen til ytringsfrihed og kulturelle spørgsmål. Hans synspunkter er ofte velbegrundede og kontroversielle, og han er ikke bange for at tage stilling til aktuelle og presserende problemstillinger.

Gennem sin omfattende forfatterskab og aktivisme har Carsten Jensen markeret sig som en betydningsfuld og respekteret stemme i dansk litteratur og offentlig debat.

Fandt du ikke, hvad du søgte?