Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Vejen til stjernerne, Barbara Bickmore, brugt bog
Slægtsromaner

Vejen til stjernerne

Udgivelsesår: 2006
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:524
Format:Indbundet
Forlag:Aschehoug
Version:1. udgave, 2. oplag, 2007
Vægt:641 gram
Størrelse:218 x 140 x 42 mm
ISBN:9788711292457
Varenr.:5107

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Romanen “Vejen til stjernerne” af Barbara Bickmore handler om Alexandra fra en nyrig amerikansk familie. I 1930’erne bliver Alexandra gift ind i det engelske aristokrati i et fornuftsægteskab. Hendes liv tager en uventet drejning, da 2. verdenskrig bryder ud. Hun kaster sig ind i hjælpearbejdet og sætter sin egen lykke på spil for at hjælpe dem, der er i nød.

Historien følger Alexandra og hendes families liv gennem krigen og dens efterspil. Vi oplever krigens rædsler, men også håb og modstandskraft. Bogen skildrer også de sociale og politiske forandringer, der fandt sted i denne periode. Udover Alexandra møder vi en række andre interessante karakterer, herunder hendes mand, hendes børn, søstre og venner. De er alle komplekse og spændende personer, som man hurtigt får sympati for.

“Vejen til stjernerne” er en gribende fortælling om kærlighed, tab, mod og familiebånd. Den giver et indblik i livet i England under 2. verdenskrig og de udfordringer, som kvinderne stod over for i den tid.

Bogen er skrevet i et flydende og engagerende sprog, og det er en fornøjelse at læse den. Den er svær at lægge fra sig, når man først er begyndt.

“Vejen til stjernerne” er en roman, der vil blive hos dig længe efter, at du har læst den. Det er en bog for alle, der er interesseret i 2. verdenskrig, historie eller blot en god historie.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Stairway to the Stars
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
2006

Fandt du ikke, hvad du søgte?