Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Barbara Bickmore

Personerne i Barbara Bickmores romaner er hele mennesker, der oplever kærlighed, succes,  sorg og glæde. Med Barbara Bickmore bliver man godt underholdt.

Vejen til stjernerne, Barbara Bickmore, brugt bog

Barbara Bickmore

Forfatter

Barbara Bickmore var en amerikansk forfatter. Hun debuterede med den populærlitterære roman “Øst for solen” (1988, da. 1990), efterfulgt af familiekrøniken “I månens skær” (1990, da. 1992), som konsoliderede hendes verdens succes. Barbara Bickmores bøger er underholdende, romantiske romaner fra spændende og fremmedartede steder. Debutromanen “Øst for solen” foregår i Afrika, nærmere betegnet Syd Rhodesia/Zimbabwe.

Forfatteren blev født 10. juni 1927 i Freeport, New York, og hun døde 23. februar 2015 i Anacortes, Washington.

Før hun blev professionel forfatter var hun lærer i amerikansk litteratur. Hun har altid elsket at skrive og skrev sin første novelle, da hun var 7 år.

Alligevel skrev hun i mange år kun til skrivebordsskuffen, fordi hun ikke syntes, det var godt nok. Hun gik på biblioteket og læste masser af bøger og pludselig en dag, var tiden moden. Selvom hun havde fuldtidsarbejde, kunne hun hver weekend skrive 25 sider af sin første bog. Da den var færdig, blev den lynhurtigt solgt til udgivelse og var en succes lige fra starten.

Alle Barbara Bickmores bøger er oversat til 16 forskellige sprog og udgivet i 22 forskellige lande. Forfatteren var meget glad for sin succes. Hun følte sig nærmest som en Askepot og var taknemmelig over for læserne for den store succes.

Barbara Bickmore skriver pragtfulde, underholdende romaner. De har altid en god historie. I bøgerne hører man om forskellige interessante historiske perioder selvom nogle bøger også foregår i nutiden. “Fjerne stjerner” foregår i Kina, “I akaciens skygge”, “Hjemkomst” og “I månens skær” i Australien og på “Hjertets bekostning” i Texas.

Oftest er hovedpersonerne meget involveret i humanitært arbejde. De historiske perioder, som for eksempel i Kina i tiden 1923-38, hvor der var store politiske omvæltninger, beskrives meget spændende.

Personerne optræder som rigtige mennesker med humor, lidenskab og handlekraft. De vil gerne gøre noget ved den elendighed, som de ser omkring sig. Bøgerne er fyldt med dramatik og masser af handling.

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?