Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Biografier

Et liv på kanten

Udgivelsesår: 2004
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I sin selvbiografi ”Et liv på kanten” fortæller den tidligere jægersoldat, B.S. Christiansen, åbenhjertigt og medrivende om sit spektakulære liv. Lige fra opvæksten og drengeårene i Oksbøl til optagelsen og aspiranttiden i Jægerkorpset, over 28 års operativ tjeneste som elitesoldat, sit kærlighedsliv og de private op-og nedture.

B.S. Christiansen beretter detaljeret om sine oplevelser som jægersoldat, herunder hans udsendelser til Afrika og Afghanistan. Han beskriver de barske realiteter af krig, men også det stærke kammeratskab, der opstår under ekstreme forhold.

Han deler også sine tanker og følelser om kærlighed og familie – og fortæller om sine tre ægteskaber, sine børn og sine svære perioder med sorg og tab.

Bogen er fyldt med inspirerende råd og værktøjer til at udvikle sig personligt og nå sine mål. Christiansen deler sine erfaringer med at håndtere stress, overvinde udfordringer og sætte ambitiøse mål.

Bogen har solgt over 300.000 eksemplarer og er blevet en bestseller i Danmark. Den er blevet rost for sin ærlighed, humor og motiverende budskab.

“Et liv på kanten” er en ærlig og inspirerende bog, der giver et unikt indblik i en fascinerende mands liv. Den er et must-read for alle, der er interesseret i krigens realiteter, kærlighedens kraft og personlig udvikling.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Et liv på kanten
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2004

Fandt du ikke, hvad du søgte?