Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

B.S. Christiansen

Et liv på kanten, B.S. Christiansen, brugt bog

Vi har desværre ingen bøger af denne forfatter lige pt.

B.S. Christiansen

Forfatter

B.S. Christiansen (født 27. september 1952 i Herning) er en tidligere professionel soldat fra den danske specialstyrke Jægerkorpset.

I dag arbejder han med coaching og team building. Han besidder en unik evne til at fremelske potentialet i mennesker og hjælpe dem med at bevæge sig mentalt og fysisk.

B.S. Christiansen er efterspurgt inden for erhvervslivet og sportsverdenen og tilbyder foredrag, kurser, rådgivning og coaching. Han har gennem livet lært meget om menneskelige ressourcer og værdier og har arbejdet med menneskelig udvikling og elite i over 40 år. B.S. fungerer også som rådgiver for erhvervsledere og konsulent i virksomheder med store projekter, hvor optimalt teamwork er afgørende. ligeledes er han mentaltræner for elitesportsudøvere og en eftertragtet foredragsholder.

B.S. har en imponerende baggrund med 28 års operativ tjeneste i Jægerkorpset, hvor han har arbejdet og trænet med nogle af verdens bedste eliteenheder. Han er en af NATOs bedst uddannede elitesoldater og har lært, at man kun kan flytte grænser ved først at overskride dem.

B.S. har også været involveret i tv-programmer, der fokuserer på menneskelig udvikling.

Fandt du ikke, hvad du søgte?