Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Svalens graf

Udgivelsesår: 2013
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.
Få besked, når vi får nye eksemplarer
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.


Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Svalens Graf” af Sissel-Jo Gazan er en spændende roman – det er både en intelligent videnskabskrimi og en dybdegående undersøgelse af et samfundsaktuelt emne.

Handlingen centrerer sig omkring den unge biolog Marie Skov, der opdager en rystende sandhed i de data om børnevaccinationer, som hendes afdøde professor indsamlede i Afrika. Da professoren begår selvmord, nægter politimanden Søren Marhauge at lukke sagen og dykker ned i en verden af videnskabelig svindel, korruption og magtmisbrug.

Romanen stiller skarpt på videnskabens skyggesider og de etiske dilemmaer, der kan opstå, når forskning bliver kommercielt udnyttet. Korruption og magtmisbrug er centrale temaer, og vi følger Søren Marhauge i hans kamp mod et system, der beskytter de skyldige. Emnet om vaccinationer og videnskabelig integritet er højaktuelt og giver stof til eftertanke.

Forholdet mellem Marie og Søren udvikler sig i takt med at de graver dybere i sagen, og deres personlige liv bliver påvirket af deres arbejde.

Gazan har en smuk og poetisk skrivemåde, der gør læsningen til en æstetisk oplevelse.

“Svalens Graf” er en intelligent og medrivende roman, der både underholder og udfordrer læseren. Det er en bog, der sætter gang i tanker om videnskab, etik, og vores samfund.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2013

Fandt du ikke, hvad du søgte?