Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Krimiserien med Søren Marhauge (Sissel-Jo Gazan)

Udover det spændende plot er serien kendt for sin realistiske beskrivelse af danske samfundsforhold. Gazan belyser aktuelle emner som magtmisbrug, korruption og etiske dilemmaer i et medrivende format.

Sissel-Jo Gazan

Krimiserien med Søren Marhauge (Sissel-Jo Gazan)

Bogserie

Krimiserien med Søren Marhauge, skrevet af Sissel-Jo Gazan, følger den karismatiske kriminalkommissær i hans kamp mod ondskab i forskellige danske miljøer. Hver bog i serien præsenterer en ny og kompleks sag, der udfordrer Marhauge og hans team både mentalt og professionelt.

I seriens første bog “Dinosaurens fjer” har Anna Bella netop afleveret sit speciale på Biologisk Institut, da hendes vejleder Lars Helland bliver fundet død på sit kontor. Retsmedicinsk undersøgelse viser, at parasitter har invaderet hans krop og bredt sig i vævet, til organismen bukkede under. Anna Bella får et endnu større chok, da hendes studiekammerat Johannes bliver fundet myrdet få dage efter Hellands død. Men hverken Anna Bella eller politiets efterforsker Søren Marhauge kan for alvor finde spor eller motiver for de makabre sager, der pludselig knytter an til deres egne liv …

“Dinosaurens fjer” er en tankevækkende videnskabskrimi, en kærlighedshistorie og et psykologisk drama, og ikke mindst en bog om forholdet mellem videnskaben og eksistensen.

Rækkefølge af bøger i serien med Søren Marhauge

1. Dinosaurens fjer (2008)
2. Svalens graf
3. Uglens øje (2022)

Gennem serien udvikler Marhauge sig som karakter. Han kæmper med personlige dæmoner, mens han stræber efter retfærdighed. Hans skarpe intellekt og intuition gør ham til en formidabel modstander for kriminelle, men hans moralske kompas og empati bringer ham også i konflikt med systemet.