Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Sara Blædel & Mads Peder Nordbo

Vi har desværre ingen bøger af denne forfatter lige pt.

Sara Blædel & Mads Peder Nordbo

Forfatter

Sara Blædel er en dansk forfatter, der er kendt for sine populære kriminalromaner. Hun blev født i 1964 og begyndte sin karriere som journalist, inden hun debuterede som forfatter i 2004 med romanen “Grønt støv”. Siden da har hun udgivet en lang række spændingsromaner og er blevet en af Danmarks mest solgte krimiforfattere. Saras bøger er kendetegnet ved deres intense plot, skarpe karakterer og realistiske beskrivelser af kriminaliteten. Hun har også modtaget flere priser for sit forfatterskab og er blevet oversat til adskillige sprog, hvilket har sikret hende international anerkendelse.

Mads Peder Nordbo er en dansk-groenlandsk forfatter, der har gjort sig bemærket med sine psykologiske thrillere. Han blev født i 1970 og er vokset op i Grønland. Mads debuterede som forfatter i 2014 med romanen “Pigen uden hud”, der foregår i det barske grønlandske landskab og følger efterforskeren Tristan Haraldsen. Mads blander spændingen i krimigenren med skildringen af kulturelle og samfundsmæssige temaer i Grønland, hvilket giver hans bøger en unik tone. Han er kendt for at skrive med en stor indsigt i det grønlandske samfund og har modtaget flere priser for sine værker.

Sara Blædel og Mads Peder Nordbo har slået sig sammen og har skrevet krimier sammen, hvor de forener deres styrker til at skabe spændende historier. Deres samarbejde har resulteret i bøger som “Kvinden de meldte savnet” og “Korset og Krybben”, der blander det bedste fra begge forfatteres stilarter. Det gør deres samarbejde til en unik blanding af intens krimiplot og kulturel indsigt, der appellerer til både danske og internationale læsere. Sammen har Sara Blædel og Mads Peder Nordbo skabt et imponerende forfatterskab, der har begejstret mange krimielskere.

Fandt du ikke, hvad du søgte?