Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Povl Erik Carstensen & Thomas Wivel

Povl Erik Carstensen & Thomas Wivel

Forfatter

Povl Erik Carstensen er en dansk komiker, forfatter, foredragsholder og jazzmusiker født den 8. juni 1960 i Vangede. Han er kendt for en lang og bred karriere i underholdningsbranchen.

Nogle af hans mest bemærkelsesværdige bedrifter inkluderer:

  • Komiker: Blev kendt i 1980’erne som Aage i tv-makkerparret John & Aage sammen med Morten Lorentzen. Siden da har han etableret sig som en af Danmarks mest populære standupkomikere.
  • Forfatter: Har skrevet en lang række bøger, både humoristiske og faglige, herunder “Barfodsløberen”, “Verdenshistorien – før og nu” og “Hvad enhver mand bør vide om kvinder (og vice versa)”.
  • Foredragsholder: Holder foredrag om en bred vifte af emner, herunder humor, kommunikation og motivation.
  • Jazzmusiker: Er en habil jazzbassist, der har indspillet med bl.a. Fredrik Lundin.

Udover ovenstående har Carstensen også skrevet og spillet hovedrollen i to børne-tv-serier, udviklet filmquizz-en “De uovervindelige” til TV 2 og instrueret dokumentarprogrammer, reklamefilm og trailere.

Carstensen er en energisk og humoristisk personlighed, der er kendt for sin skarpe observationsevne og evne til at formidle komplekse emner på en underholdende måde. Han er en populær figur i dansk kultur og har haft stor indflydelse på både humorscenen og foredragsverdenen.

Thomas Wivel er en dansk stand-up komiker, forfatter og tekstforfatter født den 25. september 1967 i Gentofte. Han er kendt for sin skarpe humor, provokative stil og evne til at sætte aktuelle emner under lup.

Nogle af hans mest bemærkelsesværdige bedrifter inkluderer:

  • Stand-up: Debuterede i 1991 og har siden optrådt med et utal af soloshows og turneret landet rundt. Han er kendt for sin energiske sceneoptræden og evne til at improvisere.
  • Forfatter: Har skrevet en lang række bøger, både humoristiske og faglige, herunder “En tur i byen”, “Den store bog om mænd” og “Danmarkshistorien for begyndere”.
  • Tekstforfatter: Har skrevet tekster til satireprogrammer som “Rytteriet” og “Tæt på sandheden”.

Udover ovenstående har Wivel også medvirket i et hav af tv-programmer, herunder “Gintberg – men nok om mig”, “Stand-up.dk” og “Talegaver til Børn”. Han har vundet flere priser, herunder Zulu Comedy Galla-prisen og Årets Reumert for Stand-up og engageret sig i velgørenhedsarbejde, bl.a. som ambassadør for Kræftens Bekæmpelse.

Wivel er en af de mest populære og respekterede komikere i Danmark. Han er kendt for sin ærlighed, humor og evne til at sætte gang i debat.

Fandt du ikke, hvad du søgte?