Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Danskernes sjoveste vittigheder, Povl Erik Carstensen & Thomas Wivel, brugt bog
Vittighedsbøger

Danskernes sjoveste vittigheder

Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hæftet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:140
Format:Hæftet
Forlag:Gyldendal
Version:1. udgave, 1. oplag, 2011
Vægt:285 gram
Størrelse:220 x 138 x 17 mm
ISBN:9788702115796
Varenr.:2363

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Danskernes sjoveste vittigheder” er en morsom samling af danske vittigheder, samlet af forfatterne Povl Erik Carstensen og Thomas Wivel. Bogen indeholder et bredt udvalg af sjove og underholdende vittigheder, der vil få dig til at grine højt.

Bogen præsenterer vittigheder inden for forskellige kategorier, såsom blondinevittigheder, gåder, politivittigheder og meget mere. Uanset om du er til de klassiske vittigheder eller de mere moderne og aktuelle, vil du helt sikkert finde noget, der får dig til at smile.

Povl Erik Carstensen og Thomas Wivel har samlet vittigheder fra både kendte og ukendte kilder, og de har formået at skabe en sjov og underholdende læseoplevelse. Bogen er perfekt til at have liggende på sofabordet, så du altid kan finde en vittighed at dele med venner og familie.

“Danskernes sjoveste vittigheder” er en oplagt gaveide til alle, der elsker at grine og sprede godt humør. Uanset om du læser bogen selv eller deler vittighederne med andre, er der garanti for masser af latter og smil.

Så hvis du trænger til at få løftet humøret og have en god griner, så er “Danskernes sjoveste vittigheder” det perfekte valg. Bogen vil få dig til at grine og give dig en god oplevelse, som du kan dele med andre.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Danskernes sjoveste vittigheder
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2011

Fandt du ikke, hvad du søgte?