Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Peter Tudvad

Vi har desværre ingen bøger af denne forfatter lige pt.

Peter Tudvad

Forfatter

Peter Tudvad er en dansk forfatter og forsker, født den 22. november 1966. Han er kendt for sin forskning i filosofi, teologi og historie, samt for sit arbejde som biograf. Tudvad har en magistergrad i teologi fra Københavns Universitet og har sidenhen markeret sig med en række kritiske og dybdegående værker om forskellige emner.

Han har skrevet biografier om vigtige historiske og kulturelle personligheder, herunder den danske filosof Søren Kierkegaard. Hans tilgang til biografisk forskning og skrivning er ofte detaljeorienteret og kritisk, hvor han ikke viger tilbage for at udfordre etablerede opfattelser og bringe nye perspektiver til debatten.

Ud over biografier har Tudvad også forfattet bøger, der behandler historiske emner, som for eksempel Danmark under Anden Verdenskrig. Han er kendt for sin grundige research og evne til at formidle komplekse emner på en tilgængelig måde. Tudvads bidrag til dansk litteratur og historieformidling har gjort ham til en respekteret stemme inden for akademiske kredse såvel som blandt det bredere læsende publikum.

Fandt du ikke, hvad du søgte?