Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Michael Blake

Vi har desværre ingen bøger af denne forfatter lige pt.

Michael Blake

Forfatter

Michael Blake var en amerikansk forfatter, der blev født den 5. juli 1945 og døde den 2. maj 2015. Han er bedst kendt for sin roman “Danser med ulve” fra 1988, som blev til en succesfuld film, der vandt syv Oscars, herunder bedste film og bedste tilpassede manuskript.

Blake blev født og opvokset i North Carolina og udviklede tidligt en passion for historie og det vilde vesten. Han studerede journalistik på University of New Mexico og arbejdede som journalist i flere år, inden han begyndte at skrive romaner. Hans første roman, “The Holy Road”, blev udgivet i 2001 og er en fortsættelse af “Danser med ulve”.

Blake var kendt for sin dybe kærlighed til naturen og de oprindelige amerikanske kulturer, og disse temaer gennemsyrede hans værker. Han var en engageret fortaler for beskyttelse af miljøet og rettighederne for oprindelige folk, og disse emner blev ofte udforsket i hans værker.

Blake skrev også flere andre romaner og manuskripter til film og tv-serier. Han modtog flere priser for sit arbejde, herunder en Golden Globe for bedste manuskript til “Danser med ulve”. Han var en respekteret og elsket forfatter, der formåede at fange læsernes og seernes opmærksomhed med sine rørende historier og dybe indsigt i menneskets natur og relationen mellem mennesker og naturen.

Fandt du ikke, hvad du søgte?