Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Maise Njor og Camilla Stockman

Vi har desværre ingen bøger af denne forfatter lige pt.

Maise Njor og Camilla Stockman

Forfatter

Maise Njor (født 23. maj 1968) er en dansk journalist og forfatter. Hun er kendt for sine bøger om livet som kvinde i Danmark, herunder “Michael Laudrups tænder” (2005), “Livet for let øvede” (2007) og “Charlie Hotel Oscar Kilo” (2010). Njor er også en succesfuld klummeskribent og har bidraget til en række danske medier, herunder Politiken, Berlingske Tidende og Eurowoman. Hun er desuden vært på radioprogrammet “Mads og Monopolet”.

Njor blev født i Espergærde i 1968. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1994. Efter endt uddannelse arbejdede hun som journalist på en række danske medier, herunder Politiken, Berlingske Tidende og Eurowoman. I 2005 debuterede hun som forfatter med romanen “Michael Laudrups tænder”. Romanen blev en bestseller og blev nomineret til De Gyldne Laurbær.

Njor har siden udgivet en række bøger, herunder “Livet for let øvede” (2007), “Charlie Hotel Oscar Kilo” (2010), “Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster?” (2012), “Alle veje fører til mor” (2014) og “Jeg kan ikke finde mine bukser” (2016). Hendes bøger er blevet oversat til en række sprog.

Njor er en populær og anerkendt forfatter. Hun er blevet rost for sin humor, sit skarpe blik for samtiden og sin evne til at skildre kvindelivet på en både sjov og alvorlig måde. Hun er en af Danmarks mest succesfulde forfattere, og hendes bøger er blevet læst af millioner af mennesker over hele verden.

Camilla Stockmann (født 20. august 1973) er en dansk journalist og forfatter. Hun er kendt for sine bøger om livet som kvinde i Danmark, herunder “Nyforelskelse og andre cykelstyrt” (2005), “Charlie Hotel Oscar Kilo” (2009) og “Bullshit” (2017). Stockmann er også en succesfuld klummeskribent og har bidraget til en række danske medier, herunder Politiken, Berlingske Tidende og Eurowoman. Hun er desuden vært på radioprogrammet “Mads og Monopolet”.

Stockmann blev født i København i 1973. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1997. Efter endt uddannelse arbejdede hun som journalist på en række danske medier, herunder Politiken, Berlingske Tidende og Eurowoman. I 2005 debuterede hun som forfatter med romanen “Nyforelskelse og andre cykelstyrt”. Romanen blev en bestseller og blev nomineret til De Gyldne Laurbær.

Stockmann har siden udgivet en række bøger, herunder “Charlie Hotel Oscar Kilo” (2009), “Bullshit” (2017) og “Når du strammer garnet” (2023). Hendes bøger er blevet oversat til en række sprog.

Stockmann er en populær og anerkendt forfatter. Hun er blevet rost for sin humor, sit skarpe blik for samtiden og sin evne til at skildre kvindelivet på en både sjov og alvorlig måde. Hun er en af Danmarks mest succesfulde forfattere, og hendes bøger er blevet læst af millioner af mennesker over hele verden.

Fandt du ikke, hvad du søgte?