Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Kim Leine

Kim Leine

Forfatter

Kim Leine er en dansk forfatter, der er kendt for sine intense og rå romaner, der ofte tager udgangspunkt i historiske begivenheder. Han blev født i 1961 i Norge, men flyttede til Danmark som barn. Hans forfatterskab er præget af en dyb interesse for menneskets psykologi og eksistentielle spørgsmål.

Leines forfatterskab er kendetegnet ved en stærk og levende sprogbrug, der formår at skabe en intens og nærværende læseoplevelse. Han har en evne til at beskrive både de ydre og indre landskaber, hvilket gør hans romaner til en sanselig oplevelse for læseren. Han er ikke bange for at skildre de mørke og tabubelagte sider af tilværelsen, og hans romaner kan derfor være både barske og grænseoverskridende.

En af Leines mest kendte romaner er “Profeterne i Evighedsfjorden” fra 2012, der er en historisk roman om Grønland i 1700-tallet. Romanen skildrer koloniseringen af Grønland og de konflikter og kulturmøder, der opstår mellem grønlændere og danske missionærer. Bogen blev en stor succes og modtog flere priser, herunder Nordisk Råds Litteraturpris.

Kim Leine er en forfatter, der formår at skabe en stærk forbindelse mellem fortid og nutid og sætter fokus på de universelle temaer, der berører os som mennesker. Han er en dygtig fortæller, der formår at skabe troværdige og komplekse karakterer, som læseren kan identificere sig med. Hans romaner er både medrivende og tankevækkende og efterlader læseren med stof til eftertanke.

Fandt du ikke, hvad du søgte?