Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Jung Chang

Vi har desværre ingen bøger af denne forfatter lige pt.

Jung Chang

Forfatter

Jung Chang er en kinesisk-britisk forfatter, der blev født den 25. marts 1952 i Yibin, Kina. Hun er mest kendt for sine skriftlige værker, der kaster lys over Kinas moderne historie og politiske udvikling. Hendes forfatterskab er ofte dybt personligt og kritisk over for kommunistpartiets styre i Kina.

Hendes mest berømte værk er “Vilde Svaner: Tre døtre af Kina” (1991), en familiebiografi, der spænder over tre generationer og giver et unikt indblik i Kinas tumultagtige historie fra kejsertiden til det 20. århundrede. Bogen blev en international bestseller og kastede lys over de rystende politiske og sociale begivenheder i Kina, herunder Kulturrevolutionen.

Jung Chang er også kendt for bøger som “Mao: The Unknown Story” (2005), som hun skrev i samarbejde med hendes mand, Jon Halliday. Denne bog udforsker Mao Zedongs liv og politiske karriere og præsenterer en kontroversiel og kritisk fremstilling af ham som en brutal og autoritær leder.

Hendes forfatterskab har ofte været kontroversielt i Kina og er blevet kritiseret af det kinesiske kommunistiske regime. Alligevel har hun bidraget betydeligt til vores forståelse af Kinas moderne historie og politiske udvikling gennem sine skarpe og personlige værker.

Fandt du ikke, hvad du søgte?