Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Henriette Rostrup

Henriette Rostrup

Forfatter

Henriette Rostrup (født 21. maj 1970) er en dansk forfatter. Hun er uddannet cand.mag. i moderne litteratur og litteraturformidling fra Københavns Universitet i 1998. Hun har boet og arbejdet i flere forskellige lande, herunder USA, England og Frankrig.

Rostrup debuterede i 2007 med novellesamlingen Afkom, der blev nomineret til De Gyldne Laurbær. Hun har siden udgivet en række romaner, herunder I dag og i morgen (2008), Det år vi gik til begravelser (2015), Grevinden (2022) og I morgen er jeg dig (2023).

Rostrups bøger er blevet oversat til en række sprog. Hun har modtaget en række priser for sit forfatterskab, herunder Danske Boghandleres Forenings Litteraturpris i 2016 for romanen Det år vi gik til begravelser.

Rostrups bøger er karakteriseret ved deres psykologiske dybde og deres sans for det moderne liv. Hun skriver om familie, kærlighed, identitet og det moderne menneskes vilkår.

Rostrup er en af Danmarks mest populære og anmelderroste forfattere. Hendes bøger er blevet læst af millioner af mennesker verden over.

Fandt du ikke, hvad du søgte?