Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Heinrich Harrer

Under en ekspedition i Himalaya blev Heinrich Harrer arresteret af britiske styrker på grund af udbruddet af Anden Verdenskrig.  Harrer undslap til Tibet, hvor han opholdt sig indtil 1951. Han skrev senere bogen “Syv år i Tibet”,  der beskriver hans oplevelser og mødet med den unge Dalai Lama.

Syv år i Tibet, Heinrich Harrer, brugt bog

Heinrich Harrer

Forfatter

Heinrich Harrer var en østrigsk bjergbestiger, opdagelsesrejsende og forfatter. Han blev født den 6. juli 1912 i Hüttenberg, Østrig, og døde den 7. januar 2006 i Friesach, Østrig. Harrers fortid som medlem af SS er kontroversiel.

Han var medlem af det fire mand store klatrehold, der foretog den første bestigning af Eiger Nordvæggen, Alpernes “sidste problem”. Eigers Nordvæg er kendt for sin næsten lodrette isvæg kaldet “The White Spider” og havde tidligere krævet flere menneskeliv. Harrer og hans hold nåede toppen i 1938  og det var en bemærkelsesværdig præstation i klatringens verden.

Under en ekspedition i  indiske Himalaya blev Harrer og hans gruppe arresteret af britiske styrker på grund af udbruddet af Anden Verdenskrig. Harrer undslap til Tibet og opholdt sig der indtil 1951 uden at deltage i aktiv kamp.

Han tilbragte syv år i Tibet, hvor han blev ven med den 14. Dalai Lama og senere skrev bogen “Syv år i Tibet”, der beskriver hans oplevelser og mødet med den unge Dalai Lama. Bogen blev en international bestseller og senere en Hollywood-film med Bratt Pitt i hovedrollen.

Fandt du ikke, hvad du søgte?