Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Giorgio Faletti

Giorgio Faletti

Forfatter

Giorgio Faletti var en italiensk forfatter, der blev født i 1950 og døde i 2014. Han var kendt for sine spændende krimiromaner, der ofte blev betegnet som page-turners. Faletti blev født i Asti i Italien og voksede op i byen Turin. Før han blev forfatter, arbejdede han som musiker og skuespiller, og han var også kendt for sin karriere som sanger og guitarist.

Faletti debuterede som forfatter i 1994 med romanen “I kill”. Denne roman blev en stor succes og blev oversat til mange sprog, hvilket gjorde ham til en internationalt anerkendt forfatter. Han fortsatte med at udgive flere krimiromaner, herunder “The Killer in My Eyes” og “A Quiet Vendetta”, der begge blev bestsellere.

Hvad der gjorde Falettis romaner så populære var hans evne til at skabe spændende og komplekse plot, der holdt læserne fanget fra start til slut. Han var også kendt for at skabe dybtgående karakterer og beskrive realistiske miljøer, hvilket gjorde hans historier endnu mere troværdige.

Faletti blev anerkendt for sit talent som forfatter og modtog flere priser i løbet af sin karriere, herunder den prestigefyldte Premio Bancarella. Han blev også kendt for sin skarpe sans for humor, som ofte skinnede igennem i hans romaner.

Desværre døde Giorgio Faletti i 2014, hvilket efterlod et stort tomrum i den litterære verden. Hans romaner vil dog fortsat blive læst og værdsat af læsere over hele verden, da hans talent som forfatter og hans unikke fortællestil har gjort ham til en af de mest elskede krimiforfattere i nyere tid.

Fandt du ikke, hvad du søgte?