Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

E. L. James

Bogserier af E. L. James

E. L. James

Forfatter

E.L. James er en britisk forfatter, der er bedst kendt for sin internationale bestseller-serie “Fifty Shades”, der begyndte som fanfiktion. Hun blev født som Erika Mitchell den 7. marts 1963 i London, England. James er en relativt ny forfatter, der først fik sit store gennembrud i 2011 med udgivelsen af ​​”Fifty Shades of Grey” og dens efterfølgere.

James startede sin karriere som TV-producer, men hun opdagede hurtigt sin passion for skrivning og besluttede at forfølge en karriere inden for forfatterverdenen. Da hun begyndte at skrive “Fifty Shades”, adopterede hun pseudonymet E.L. James for at skjule sin identitet som forfatter af erotisk fanfiktion. Serien startede som Twilight-fanfiktion og blev senere omskrevet som en original historie.

“Fifty Shades of Grey” blev hurtigt en sensation og solgte mere end 125 millioner eksemplarer på verdensplan. Bøgerne blev også tilpasset til en succesfuld filmtrilogi, der yderligere cementerede James’ popularitet og succes som forfatter. Hendes tidligere kendskab til TV-branchen hjalp hende med at navigere i filmverdenen, da hun fungerede som producer på filmene.

James’ skrivestil er blevet både beundret og kritiseret. Nogle læsere elskede hendes evne til at skabe spænding og erotik, mens andre blev skuffede over hendes karakterudvikling og stilistiske valg. Uanset kritikken har James bevist sin evne til at fange læsernes opmærksomhed og skabe en global bevægelse med “Fifty Shades”.

E.L. James’ succesfulde forfatterskab har gjort hende til en af ​​de mest indflydelsesrige forfattere inden for moderne erotisk litteratur. Hun har formået at udfordre og bryde grænser med sine skælmske og intense historier, der har fanget læsernes fantasi og skabt en stærk efterfølger. Selvom hun stadig er bedst kendt for “Fifty Shades”, har James også udgivet andre romaner og har planer om at udforske forskellige genrer i fremtiden.

Fandt du ikke, hvad du søgte?