Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Britt Karin Larsen

Bogserier af Britt Karin Larsen

Britt Karin Larsen

Forfatter

Britt Karin Larsen er en norsk forfatter, digter og socialantropolog født den 16. april 1945 i Torsby, Sverige, men opvokset i Finnskogen i Norge. Hun har skrevet en lang række romaner, digtsamlinger og skuespil. Larsen er særligt kendt for sin evne til at skildre menneskers liv og relationer i tæt samspil med naturen og kulturen.

Hun debuterede som forfatter i 1978 med digtsamlingen “Trykksaker”, og siden har hun udgivet en bred vifte af litterære værker. Hendes mest anerkendte værk er serien “Finnskog-syklusen”, som er en romanserie der udforsker livet og historien omkring Finnskogen og dets beboere. Serien er rost for sin autentiske skildring af det skandinaviske grænseområdes kultur og historie.

Larsen har modtaget flere litterære priser for sit arbejde, og hendes bøger er blevet populære blandt læsere, der værdsætter hendes dybdegående karakterstudier og fine sans for detaljer i miljøbeskrivelser. Hendes bidrag til norsk litteratur er betydeligt, og hun har etableret sig som en vigtig stemme i den moderne nordiske litteratur.

Fandt du ikke, hvad du søgte?