Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Bjarne Reuter

Bjarne Reuter

Forfatter

Bjarne Reuter er en dansk forfatter, der især er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Han blev født i 1950 i Brønshøj og har sidenhen skrevet over 50 bøger, der har vundet adskillige priser og er blevet oversat til flere sprog.

Reuter er kendt for sin evne til at skabe spændende og fantasifulde fortællinger, der appellerer til både børn og voksne. Han formår at kombinere humor, eventyr og alvor på en unik måde, der gør hans bøger både underholdende og tankevækkende.

Reuter debuterede som forfatter i 1975 med bogen “Zappa”, der handler om en ung drengs oplevelser i en dysfunktionel familie. Sidenhen har han skrevet en lang række populære bøger som f.eks. “Busters verden”, “Slangen i Sydney” og “Undskyld, hvor er havet?”.

Hans bøger er kendetegnet ved en levende og humoristisk sprogbrug samt en evne til at skildre hverdagen og fantasien på en måde, der fanger læserens opmærksomhed. Reuter formår at skrive historier, der både er sjove og tankevækkende, og som behandler vigtige temaer som venskab, identitet og samfundet.

Bjarne Reuter er en folkekær forfatter, der har formået at skabe en lang række bøger, der stadig læses og elskes af både børn og voksne. Hans evne til at skabe spændende og fantasifulde fortællinger har gjort ham til en af de mest populære danske forfattere inden for børne- og ungdomslitteraturen.

Fandt du ikke, hvad du søgte?