Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Agatha Christie

Agatha Christies arv lever videre gennem hendes populære værker, der fortsat underholder og inspirerer læsere over hele verden. Hun betragtes som en af de mest indflydelsesrige forfattere i kriminalgenren, og hendes skarpe intellekt, kreative plot og ikoniske karakterer har sikret hende en plads blandt de litterære giganter.

Mordet i Det blå tog, Agatha Christie, brugt bog

Bogserier af Agatha Christie

Agatha Christie

Forfatter

Agatha Christie, født Agatha Mary Clarissa Miller den 15. september 1890, var en engelsk krimiforfatter, der regnes som en af de mest betydningsfulde skikkelser i genren. Hun er kendt for sine spændende plots, skarpe observationer af menneskelig natur og ikoniske detektiver, især Hercule Poirot og Miss Marple.

Christies forfatterskab omfatter over 80 kriminalromaner, 19 novellesamlinger og flere skuespil. Hun er den bedst sælgende romanforfatter i historien, med over to milliarder solgte bøger på over 100 sprog. Hendes værker er blevet oversat til flere sprog end William Shakespeares, og de er blevet til utallige film, tv-serier og teaterforestillinger.

Christie blev født i en velhavende familie og fik en privat uddannelse. Hun begyndte at skrive i en ung alder, men hendes tidlige forsøg på at få sine værker udgivet var forgæves. I 1920 blev hendes debutroman “Mord i præstegården” endelig accepteret, og den markerede begyndelsen på en lang og succesfuld karriere.

Agathe Christie var gift to gange, med Archie Christie i 1914 og derefter med arkæologen Max Mallowan i 1930.

Hun døde den 12. januar 1976 i en alder af 85 år.

Fandt du ikke, hvad du søgte?