Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

A.J. Finn

A.J. Finn

Forfatter

A.J. Finn er pseudonymet for den amerikanske forfatter Daniel Mallory, født i 1979. Han er mest kendt for sin debutroman “Kvinden i vinduet” (originaltitel: “The Woman in the Window”), som blev udgivet i 2018 og hurtigt blev en international bestseller. Romanen er en psykologisk thriller, der følger en kvinde med agorafobi, som mener at have set en forbrydelse begå i nabohuset.

Før han blev fuldtidsforfatter, arbejdede Mallory i forlagsbranchen, blandt andet hos forlaget Little, Brown and Company i London. Hans arbejde inden for forlagsverdenen og hans passion for krimi- og thrillerlitteratur har haft indflydelse på hans skrivestil og evne til at skabe spændingsfyldte historier.

“The Woman in the Window” blev også tilpasset til en film, som videre øgede interessen for Finn’s arbejde. Mallorys personlige liv og karriere har også været genstand for offentlig opmærksomhed, efter en profil i The New Yorker afslørede flere aspekter af hans baggrund og adfærd, der rejste spørgsmål om hans troværdighed.

Fandt du ikke, hvad du søgte?