Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
No regrets, Stig Tøfting, brugt bog
Biografier

No regrets

Udgivelsesår: 2005
Fra: 35,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hæftet (brugt)
35,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:358
Format:Hæftet
Forlag:People'sPress
Version:1. udgave, 4. oplag, 2005
Vægt:624 gram
Størrelse:230 x 159 x 29 mm
ISBN:8791693462
Varenr.:5570

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“No Regrets” af Stig Tøfting er en hudløs ærlig selvbiografi, der giver et unikt indblik i den kompromisløse fodboldspillers liv og turbulente karriere.

Bogen tager os med på Tøftings rejse fra en hård opvækst i arbejderkvarteret i Aarhus til toppen af dansk fodbold. Vi får indblik i hans kompromisløse stil på banen, der både skaffede ham mange fans og fjender.

“No Regrets” handler også om de personlige tragedier og skandaler, der har præget Tøftings liv. Han ser tilbage på sin opvækst i Århus, hvor han som 13 årig på tragisk vis mistede sine forældre. Han åbner op om sin kamp med alkoholmisbrug, kokainafhængighed og depressioner. Vi får også beretninger om de kontroversielle episoder, der rystede dansk fodbold, herunder dopingmisbrug.

Bogen er ikke bare en fortælling om fodbold. Den handler også om modgang, venskab, kærlighed og tilgivelse. Tøfting lægger ikke skjul på sine fejl og mangler, men han viser også, at det er muligt at komme tilbage fra bunden og skabe et meningsfuldt liv.

“No Regrets” er en ærlig, gribende og tankevækkende fortælling om et liv på kanten. Den giver et nuanceret billede af en af dansk fodbolds mest markante personligheder.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2005

Fandt du ikke, hvad du søgte?