Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Gysere

Som en ond drøm

Udgivelsesår: 2001
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Som en ond drøm” er en spændende og uhyggelig roman skrevet af den berømte forfatter Stephen King. I denne intense historie følger vi hovedpersonen, der bliver hjemsøgt af en række mareridtsagtige begivenheder.

Bogen starter med, at hovedpersonen, Jake, begynder at opleve mystiske og skræmmende ting i sit liv. Han får konstante mareridt og begynder at se mærkelige skikkelser i skyggerne. Snart begynder disse visioner at påvirke hans dagligdag og hans sindstilstand.

Jake begynder at undersøge sin egen fortid og opdager, at der er en forbindelse mellem hans mareridt og en traumatisk begivenhed, der fandt sted i hans barndom. Han bliver besat af tanken om at finde ud af sandheden og løse mysteriet om, hvorfor han bliver hjemsøgt.

Mens Jake dykker dybere ned i sin egen fortid, bliver historien mere og mere uhyggelig. Han støder på mørke hemmeligheder og farlige fjender, der vil gøre alt for at forhindre ham i at afsløre sandheden. Jake må kæmpe imod både indre og ydre dæmoner for at overleve og finde fred.

“Som en ond drøm” er en spændende og intens roman, der vil holde læserne på kanten af deres sæder. Stephen King er kendt for sin evne til at skabe en atmosfære af frygt og spænding, og denne bog er ingen undtagelse. Den er en must-read for alle fans af gysergenren.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Dreamcatcher
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
2001

Fandt du ikke, hvad du søgte?