Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Regulatorerne, Stephen King, brugt bog
Fantasy

Regulatorerne

Udgivelsesår: 1996
Fra: 35,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
35,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Slidt
Sprog:Dansk
Sider:363
Format:Paperback
Forlag:Vintens Forlag A/S
Version:1998
Vægt:261 gram
Størrelse:200 x 122 x 30 mm
ISBN:9788741424606
Varenr.:4649

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Regulatorerne er en spændende og uhyggelig roman skrevet af den kendte forfatter Stephen King.

Bogen tager læseren med til den lille by Wentworth i Ohio, hvor en række mystiske og uforklarlige begivenheder begynder at finde sted. Byens beboere bliver pludselig fanget i et mareridt, hvor virkeligheden begynder at smelte sammen med en parallelverden, hvor alt er kaos og rædsel.

Hovedpersonen i bogen er Audrey Wyler, en alenemor til en autistisk dreng ved navn Seth. Audrey må kæmpe for at beskytte sin søn og finde ud af, hvad der foregår i byen. Sammen med nogle af byens andre indbyggere, herunder hendes nabo Tak, begiver Audrey sig ud på en farlig og gruopvækkende rejse for at komme til bunds i mysteriet og redde byen fra undergang.

Regulatorerne er en mørk og intens fortælling, der kombinerer elementer fra horror, fantasy og science fiction. Stephen King formår som altid at skabe en atmosfære af frygt og spænding, der holder læseren fanget fra start til slut.

Bogen er en del af en serie, der også inkluderer romanen “Desperation”. Selvom bøgerne deler nogle karakterer og temaer, kan de læses uafhængigt af hinanden. Regulatorerne er en must-read for alle fans af Stephen King og elskere af uhyggelige historier.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Regulators
Originalsprog
engelsk
Udgivelsesår
1996

Fandt du ikke, hvad du søgte?