Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Begærets Butik, Stephen King, brugt bog
Gysere

Begærets Butik

Udgivelsesår: 1991
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:572
Format:Indbundet
Forlag:Wangels Forlag A/S
Version:1994
Vægt:849 gram
Størrelse:225 x 160 x 40 mm
ISBN:8778031184
Varenr.:5370

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I Stephen Kings roman “Begærets Butik” (Needful Things), ankommer en mystisk fremmed ved navn Leland Gaunt til den lille by Castle Rock, Maine. Han åbner en ny butik, kaldet “Needful Things”, fyldt med antikviteter og andre mærkelige genstande.

Byens indbyggere drages hurtigt af butikken, da Leland tilbyder dem alt, de nogensinde har drømt om, til en tilsyneladende usædvanlig lav pris. Men alt har en pris, og snart begynder folk at opdage, at Lelands genstande har en mørk side.

De tilsyneladende uskyldige genstande opfylder folks dybeste ønsker, men til gengæld kræver de en modpris. Nogle af byens indbyggere bliver besat af genstandene og udfører ondsindede handlinger, mens andre mister alt, de holder af.

Hovedpersonen, Ace Merrill, en alkoholiker og enke, bliver mistænksom over for Lelands motiver og forsøger at afsløre sandheden bag butikken. Han får hjælp af den unge forfatter, Brian Rusk, og den lokale politibetjent, Parkins.

Sammen opdager de, at Leland er en dæmonisk skabning, der bruger butikken til at lokke folks sjæle. De må kæmpe for at stoppe ham, før han ødelægger hele byen.

“Begærets Butik” er en spændende og uhyggelig roman. Den er fyldt med Kings typiske karakterer og en fængslende historie, der vil holde dig på kanten af stolen til den sidste side.

I 1993 kom filmatiseringen, som blev instrueret af Fraser Clarke Heston.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Needful Things
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
1991

Fandt du ikke, hvad du søgte?