Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
I stedet for dig, Sofie Sarenbrant, brugt bog
Krimi og spænding

I stedet for dig

Udgivelsesår: 2011
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:298
Format:Paperback
Forlag:People'sPress
Version:2. udgave, 8. oplag, 2019
Vægt:337 gram
Størrelse:218 x 139 x 23 mm
ISBN:9788771375398
Varenr.:5422

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“I stedet for dig ” af Sofie Sarenbrant er selvstændig fortsættelse af hendes debutroman “Uge 36”. En fortælling om traumer, mod og søgen efter sandheden

Romanen er en gribende fortælling, der udspiller sig 16 år efter en traumatisk begivenhed. Agnes, en ung kvinde, oplevede et mareridt: Hendes nyfødte søn blev kidnappet fra hende under mystiske omstændigheder. Traumet har sat dybe spor i Agnes, og hun har kæmpet for at komme videre med sit liv.

Agnes’ datter, Nicole, er nu 18 år gammel og har aldrig givet op på at finde sin forsvundne bror. Frustreret over politiets manglende fremskridt tager Nicole sagen i egen hånd og begynder sin egen efterforskning. Hun dykker ned i fortidens mørke og afdækker hemmeligheder, der har været skjult i årevis.

Samtidig følger vi en parallel historie med kriminalinspektør Emma Sköld, der er på sporet af en række uopklarede forbrydelser. Hendes efterforskning bringer hende tæt på Nicoles sag, og snart opdager de, at de to sager er forbundet på en uventet måde.

Gennem Nicoles og Emmas beslutsomme indsats afsløres sandheden gradvist. De møder modstand fra dem, der ønsker at holde fortiden skjult, men de er fast besluttet på at finde retfærdighed for Agnes og hendes forsvundne søn.

“I stedet for dig” er en medrivende og tankevækkende roman, der udforsker temaer som traumer, sorg, mod og søgen efter sandheden. Den skildrer de ødelæggende effekter af vold og kidnapning, men giver også et glimt af håb og styrken i den menneskelige ånd.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
I stället för dig
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2011

Fandt du ikke, hvad du søgte?