Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Mørket, Ragnar Jónasson, brugt bog
Krimi og spænding

Mørket

En del af serien (nr. 1): Krimiserien med Hulda Hermannsdottir
Udgivelsesår: 2015
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:325
Format:Paperback
Forlag:Gads Forlag
Version:2. udgave, 1. oplag, 2021
Vægt:440 gram
Størrelse:220 x 145 x 26 mm
ISBN:9788712069188
Varenr.:5646

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Mørket” af Ragnar Jónasson er en dyster fortælling om forsvundne kvinder og fortidens skygger. Romanen den første bog i Ragnar Jónassons krimitrilogi om den aldrende politiefterforsker Hulda Hermannsdottir fra Reykjavik Politi.

Historien tager os med til Island, hvor en række uopklarede sager om forsvundne kvinder fra fortiden pludselig kaster lange skygger ind i nutiden. Island spiller en central rolle i bogen. Den barske og isolerede natur afspejler de mørke hemmeligheder, der gemmer sig under overfladen.

“Mørket” begynder med efterforskningen af et muligt trafikdrab med 64-årige politikommissær Hulda Hermannsdottir fra Reykjavik Politi på sagen. Allerede efter få sider tegner der sig et billede af Hulda som den stædige, tålmodige og intelligente efterforsker – en sjælden race og ensom ulv i et kobbel af ivrige og fremadstormende unge politimænd.

“Mørket” – ’Dimma’ på islandsk – er rost til skyerne i den internationale presse, og det er vitterligt en blændende god krimi som nok læses forfra, men på flere planer forstås bagfra. Det står lysende klart, som slutningen nærmer sig, og den sidste overraskende side er vendt. Det er en fængslende fortælling, der væver fortid og nutid sammen i en atmosfærisk og spændende krimi. Vi følger Huldas efterforskning, mens hun kæmper med både fortidens traumer og nutidens udfordringer.

Mørket har modtaget stor ros for sin fængslende plot, intense spænding og interessante karakterer. Den er kåret til en af de 100 bedste krimier siden 1945 af The Times og har etableret Ragnar Jónasson som en af Skandinaviens bedste krimiforfattere.

Mørket er en velskrevet og spændende krimi, der underholder fra start til slut. Den er perfekt til en mørk aften med en god kop kaffe!

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Dimma
Originalsprog
Islandsk
Udgivelsesår
2015

Fandt du ikke, hvad du søgte?