Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Mærsk, Peter Suppli Benson, Bjørn Lambek og Stig Ørskov, brugt bog
Erhvervsbøger

Mærsk

Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hardback (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:510
Format:Hardback
Forlag:Politikens Forlag
Version:2. udgave, 2005
Vægt:685 gram
Størrelse:233 x 158 x 42 mm
ISBN:9788756774161
Varenr.:2375

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Mærsk” er en spændende og detaljeret bog, skrevet af Peter Suppli Benson, Bjørn Lambek og Stig Ørskov. Bogen fortæller historien om Mærsk Mc-Kinney Møller og Mærsk-familien, der har spillet en afgørende rolle i udviklingen af den danske shippingindustri.

Bogen giver et indblik i Mærsk Mc-Kinney Møllers liv og virke som leder af A.P. Møller – Mærsk, et af verdens største og mest succesfulde shipping- og olieselskaber. Den beskriver hans visioner, ledelsesstil og strategiske beslutninger, der har gjort Mærsk til en global spiller på verdensmarkedet.

“Mærsk” tager læseren med på en rejse gennem Mærsk-familiens historie, der strækker sig over flere generationer. Bogen fortæller om virksomhedens opstart, udfordringerne under Anden Verdenskrig, ekspansionen i efterkrigstiden og de mange innovative tiltag, der har gjort Mærsk til en af verdens førende shippingvirksomheder.

Bogen skildrer også de personlige aspekter af Mærsk Mc-Kinney Møllers liv, herunder hans forhold til sin familie og hans filantropiske engagement.

“Mærsk” er en vigtig læsning for alle, der er interesseret i dansk erhvervshistorie og shippingindustrien. Den giver et unikt indblik i en af Danmarks mest succesfulde virksomheder og de mennesker, der har formet den. Bogen er velskrevet og informativ, og den formår at fange læserens interesse fra start til slut.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Mærsk
Originalsprog
dansk
Udgivelsesår
2020

Fandt du ikke, hvad du søgte?