Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Peter Suppli Benson, Bjørn Lambek og Stig Ørskov

Peter Suppli Benson, Bjørn Lambek og Stig Ørskov

Forfatter

Peter Suppli Benson er nordisk korrespondent og tidligere erhvervsredaktør på Berlingske. Uddannet fra Journalisthøjskolen, siden journalist på Ritzau, Økonomisk Ugebrev og Politiken. Redaktionschef og forlagschef på JP/Politikens Forlag. Siden 2008 på Berlingske Business som journalist, leder af indsigtsgruppen og nyhedschef. Medforfatter til bøgerne »Mærsk Manden og Magten« og »Mærsk – billeder og historier gennem 100 år«. Forfatter til bogen ‘Tjernobyl’, som udkom i 2019.

Bjørn Lambæk er en journalist og tidligere redaktionschef. Han har arbejdet som journalist på Lederstof.dk under Lederne og var tidligere redaktionschef for DR Nyheder. Lambæk blev uddannet som journalist ved DMJX i 1986. Hans arbejde har omfattet politisk journalistik, og han har nu overtaget ansvaret for den politiske redaktion på Christiansborg efter Uffe Tang .

Medforfatter til bogen  »Mærsk Manden og Magten«.

Stig Kirk Ørskov har siden 1. marts 2014 været administrerende direktør i JP/Politikens Hus. I perioden 2010-14 var han koncerndirektør og COO med kommercielt ansvar for Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, og Politiken.  

Stig Kirk Ørskov har en imponerende baggrund inden for journalistik og medieledelse. Han har tidligere været journalistisk og administrativ chefredaktør med særligt ansvar for Politikens digitale medier fra 2006 til 2010. Før det arbejdede han som erhvervsredaktør og analyseredaktør på samme sted. Han har også haft journalistiske roller på Information, Ugebrevet Mandag Morgen, Reuters Finans, Månedsbladet Press og Børsinformation.

Ud over sin professionelle karriere har Stig Kirk Ørskov en alsidig uddannelsesbaggrund. Han er uddannet i økonomi fra Københavns Universitet og har studeret forvaltning og historie på Roskilde Universitet og University of Melbourne.

Medforfatter til bogen  »Mærsk Manden og Magten«.

Fandt du ikke, hvad du søgte?