Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Kongekabale, Niels Krause-Kjær, brugt bog
Politiske romaner

Kongekabale

En del af serien (nr. 1): Ulrik Torp-serien (Niels Krause-Kjær)
Udgivelsesår: 2004
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:268
Format:Paperback
Forlag:Lindhardt og Ringhof Forlag A/S
Version:3. udgave, 1. oplag, 2019
Vægt:395 gram
Størrelse:227 x 152 x 20 mm
ISBN:9788703090504
Varenr.:2389

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Kongekabale er en politisk thriller skrevet af Niels Krause-Kjær. Bogen tager læseren med ind i en verden af magt, intriger og politisk spil.

Handlingen i Kongekabale udspiller sig i det politiske miljø i Danmark. Hovedpersonen er journalisten Ulrik Torp, der arbejder for en stor avis. Ulrik får en dag tilsendt en anonym kilde, der afslører en række hemmelige dokumenter, som kan have store politiske konsekvenser.

Ulrik begynder at grave dybere i sagen og opdager hurtigt, at der er meget mere på spil, end han først troede. Han bliver involveret i et farligt spil, hvor politikere, embedsmænd og magtfulde personer forsøger at manipulere og beskytte deres egne interesser.

Kongekabale er en spændende og velskrevet thriller, der holder læseren fanget fra start til slut. Bogen skildrer på autentisk vis det politiske miljøs mørke sider og viser, hvordan magt korrumperer og kan føre til store konsekvenser.

Niels Krause-Kjær formår at skabe en troværdig og realistisk fortælling, der får læseren til at spekulere over, hvad der egentlig foregår i de politiske kulisser. Kongekabale er en must-read for alle, der elsker spænding, politik og intriger.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Kongekabale
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2004

Fandt du ikke, hvad du søgte?