Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Druknehuset, Maria Helleberg, brugt bog
Historiske romaner

Druknehuset

Udgivelsesår: 2008
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hæftet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:404
Format:Hæftet
Forlag:Rosinante
Version:1. udgave, 1. oplag, 2008
Vægt:659 gram
Størrelse:220 x 142 x 34 mm
ISBN:9788763808965
Varenr.:5636

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Druknehuset” af Maria Helleberg er en spændende fortælling om magt, intriger og mord i et Danmark i opløsning.

Romanen udspiller sig i København i 1807, en tid præget af stor politisk uro. England truer med krig, og Danmarks storhedstid er ved at smuldre. I denne atmosfære af usikkerhed står den magtfulde finansminister Ernst Schimmelmann over for en række udfordringer.

Et drivvådt lig dukker op foran Schimmelmanns palæ, og politimanden Evensen tilkaldes for at opklare sagen. Snart afdækker han et netværk af forbrydelser, der alle har rødder i de danske kolonier i Vestindien. Schimmelmanns plantager lider under svindel og slaveoprør, og hans fortid indhenter ham med fatale konsekvenser.

Romanen skildrer et Danmark, hvor magtfulde mænd udnytter deres position til egen vinding. Schimmelmann er en kompleks figur, der både er en dygtig administrator og en grådig magtpolitiker.

Romanen belyser den brutale virkelighed på slaveplantagerne i Vestindien. Schimmelmanns plantager er ingen undtagelse, og han er personligt involveret i den grusomme behandling af slaverne.

I midten af den politiske spænding og de kriminelle handlinger udspiller der sig også en kærlighedshistorie. Men kærligheden er kompliceret og præget af bedrag og hemmeligheder.

Maria Helleberg skriver i et levende og engagerende sprog. Hun formår at skabe en atmosfære af spænding og mystik, og hun bringer de historiske personer og omgivelser levende til live.

Romanen er blevet rost for sin spændende handling, sine velskildrede karakterer og sin historiske nøjagtighed.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2008

Fandt du ikke, hvad du søgte?