Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Børnebøger

Den kidnappede hval

En del af serien (nr. 36): Alfred Hitchcock og De tre Detektiver
Udgivelsesår: 1979
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Den kidnappede hval” er en spændingsfortælling for børn og unge, hvor hovedtemaet kredser om et mysterium, der involverer en hval. Bogen tager læserne med på et eventyr, hvor karaktererne må navigere i en række udfordringer for at løse en kidnapningssag. Historien kombinerer elementer af mysterium, dyreliv og miljøbevidsthed, hvilket ofte resulterer i en lærerig og underholdende oplevelse for den yngre målgruppe. Bogen kan være en del af en serie, hvor hver bog bringer nye eventyr og gåder, der skal løses af de unge protagonister.
I bogen “Den kidnappede hval” bliver de tre detektiver, Bob Andrews, Pete Crenshaw og Jupiter Jones, indblandet i en sag om en kidnappet hval. Hvalen, som hedder Moby, bliver kidnappet af en gruppe smuglere, der vil bruge den til at finde et sunket skib, der indeholder en masse værdifuldt smuglergods.
De tre detektiver må bruge alle deres evner til at finde Moby og stoppe smuglerne. De bruger deres viden om hvaler, deres detektivevner og deres venners hjælp til at løse sagen.
I løbet af deres efterforskning lærer de tre detektiver meget om hvaler og om den farlige verden af smugleri. De lærer også, at selv de største og mest frygtindgydende skabninger kan være sårbare over for menneskers ondskab.
Bogen er en spændende og lærerig historie om venskab, mod og retfærdighed. Den er velegnet til børn i alderen 10-12 år.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Mystery of the Kidnapped Whale
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
1979

Fandt du ikke, hvad du søgte?