Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Marc Brandel

Vi har desværre ingen bøger af denne forfatter lige pt.

Bogserier af Marc Brandel

Marc Brandel

Forfatter

Marc Brandel (født Marcus Beresford, 28. marts 1919 i London, død 16. november 1994 i Santa Monica, Californien) var en britisk-amerikansk forfatter og manuskriptforfatter. Han er mest kendt for sine børnebøger om Alfred Hitchcock og de tre detektiver, som han skrev fire af i 1960’erne.

Brandel blev født i London i en familie af forfattere. Hans far, John Davis Beresford, var en succesrig romanforfatter, og hans mor, Margaret Beresford, var en kendt børnebogsforfatter. Brandel blev uddannet på St. Paul’s School i London og derefter på Trinity College i Cambridge.

Efter at have afsluttet sine studier arbejdede Brandel som manuskriptforfatter i London. Han skrev manuskripter til en række tv-serier, herunder Danger Man, Burke’s Law og Secret Agent. I 1964 flyttede han til USA, hvor han fortsatte med at arbejde som manuskriptforfatter.

I 1966 fik Brandel mulighed for at skrive en bog om Alfred Hitchcock og de tre detektiver. Bogen, “Den kidnappede hval”, blev en succes, og Brandel skrev derefter tre yderligere bøger i serien. Hans bøger om de tre detektiver er oversat til over 20 sprog og er blevet solgt i over 10 millioner eksemplarer.

Ud over sine bøger om de tre detektiver skrev Brandel også en række andre børnebøger, herunder “The Mystery of the Kidnapped Whale” og “The Mystery of the Vanishing Elephant”. Han skrev også en række voksenromaner, herunder “The Man Who Knew Too Much” og “The Ghost of the Black Castle”.

Brandel døde i 1994 i Santa Monica, Californien.

Fandt du ikke, hvad du søgte?