Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Politiske thrillere

Den serbiske dansker

Udgivelsesår: 1996
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I romanen “Den serbiske dansker” af Leif Davidsen følger vi to hovedpersoner: Den internationalt kendte forfatter Sara Santanda og lejemorderen Vuk.

Forfatteren Sara Santanda har skrevet en bog om undertrykkelsen af iranske kvinder. Iranske præster har udsat en dusør på 4 millioner dollars for at få hende dræbt.

Lejemorderen Vuk med serbisk baggrund bor i Danmark under falsk identitet. Han har kone og børn, men lever et dobbeltliv.

Sara Santanda inviteres til København af et dansk dagblad og forfatterorganisationen PEN. PET sætter kriminalbetjent Per Toftlund på opgaven at beskytte hende.

Samtidig planlægger Vuk at dræbe Sara for at tjene dusøren. Han følger hende rundt i København og venter på den perfekte mulighed.

Men tingene går ikke helt efter planen. Vuk møder en ung pige ved navn Nadja, og hun får ham til at tvivle på sin mission.

Den serbiske dansker er en spændende og tankevækkende roman, der udforsker temaer som skyld, uskyld og dobbeltliv. Den skildrer to menneskers kamp for overlevelse i en verden fyldt med farer.

Detaljer om udgivelsen

Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
1996

Fandt du ikke, hvad du søgte?