Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Kolind kuren, Lars Kolind, brugt bog
Erhvervsbøger

Kolind kuren

Udgivelsesår: 2006
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:281
Format:Indbundet
Forlag:Jyllands-Postens Forlag
Version:1. udgave, 4. oplag, 2006
Vægt:782 gram
Størrelse:252 x 174 x 30 mm
ISBN:9788776920586
Varenr.:2382

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Kolind kuren” er en inspirerende og tankevækkende bog skrevet af Lars Kolind. I bogen deler Kolind sine erfaringer og indsigter omkring ledelse, innovation og personlig udvikling.

Bogen tager læseren med på en rejse gennem Kolinds liv og karriere, hvor han har haft succes som leder i både store virksomheder og som iværksætter. Han deler sine refleksioner og lærdomme om, hvordan man kan skabe forandringer og skabe en kultur præget af innovation og nytænkning.

Kolind argumenterer for, at traditionelle hierarkiske strukturer og stive regler ikke længere er vejen frem i en verden præget af konstant forandring og usikkerhed. Han fremhæver vigtigheden af at skabe en kultur, hvor medarbejdere føler sig frie til at tænke og handle anderledes og hvor fejl og eksperimentering er velkomne.

Bogen er fuld af praktiske eksempler og konkrete værktøjer, som læseren kan bruge til at implementere Kolinds ideer og tanker i deres eget arbejde og liv. Kolind kuren er en inspirerende og motiverende læseoplevelse, der udfordrer traditionelle tankegange og inspirerer til at tænke anderledes.

Lars Kolind er en anerkendt dansk erhvervsleder og forfatter, der har skrevet flere bestsellere om ledelse og innovation. Han er kendt for sin utraditionelle tilgang til ledelse og har modtaget flere priser for sit arbejde.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Second Cycle
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2006

Fandt du ikke, hvad du søgte?