Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Lars Kolind

Få besked, når vi har flere brugte bøger af Lars Kolind
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.

Lars Kolind

Forfatter

Lars Kolind er en dansk forfatter, iværksætter og ledelsesekspert, der er kendt for sin innovative tilgang til ledelse og forretningsudvikling. Han blev født i 1944 og har en lang karriere bag sig inden for erhvervslivet.

Kolind er uddannet civilingeniør og har en ph.d. i økonomi. Han har været med til at grundlægge flere succesfulde virksomheder og har haft ledende stillinger i både danske og internationale virksomheder. Han har også været formand for bestyrelsen i flere store danske virksomheder.

Som forfatter har Kolind skrevet flere bøger om ledelse og forretningsudvikling, hvor han deler ud af sin omfattende erfaring og viden. Han er kendt for at udfordre traditionelle ledelsesmetoder og for at fremhæve betydningen af innovation og nytænkning i en stadig mere kompleks og global verden.

Kolinds bøger er kendt for deres klare og letforståelige sprog, og han formår at gøre komplekse emner tilgængelige for både erfarne ledere og dem, der er nye inden for feltet. Han er også en populær foredragsholder og bliver ofte inviteret til at tale om ledelse og forretningsudvikling ved konferencer og seminarer.

Lars Kolind er en inspirerende og visionær forfatter, der formår at udfordre og inspirere sine læsere til at tænke anderledes og tage nye skridt i deres ledelsespraksis. Hans bøger og foredrag har gjort ham til en af Danmarks mest respekterede eksperter inden for ledelse og forretningsudvikling.

Fandt du ikke, hvad du søgte?